Lawendowa sól do kąpieli

48,90 

Naturalna lawendowa sól do kąpieli, idealna do relaksującej kąpieli.  Sól z Morza Martwego to składnik, który wspaniale odżywia, regeneruje i wygładza skórę.

Na stanie

Najniższa cena z ostatnich 30 dni wynosiła: 48,90  Kategorie: , , , , ,

Darmowa dostawa przy zakupach powyżej 400 zł

Produkty tworzone i selekcjonowane z miłością do domowych smaków

Możliwość zapakowania zakupów na prezent

Sprawdź nasze inspiracje kulinarne i przepisy

Opis i skład produktu

Lawendowa sól do kąpieli

Naturalna lawendowa sól do kąpieli, idealna do relaksującej kąpieli.  Sól z Morza Martwego to składnik, który wspaniale odżywia, regeneruje i wygładza skórę. Nie może go zabraknąć w Twojej łazience! Co więcej, ta sól do kąpieli została wzbogacona olejem ze słodkich migdałów, dzięki czemu możesz z powodzeniem stosować to cudo jako peeling.

Co znajduje się w soli lawendowej ?

Oprócz soli z Morza Martwego i oleju ze słodkich migdałów, mamy tutaj relaksującą woń lawendy oraz suszone płatki tego kwiatu. Jeżeli nie chcesz dodawać płatków do kąpieli, to wystarczy, że usuniesz je z powierzchni soli! Postaw na proste i czytelne składy, dzięki którym Twoja codzienna pielęgnacja stanie się nie tylko przyjemniejsza, ale i przyniesie bardziej satysfakcjonujące rezultaty.

Jak możesz zastosować sól lawendową?

Na pewno docenisz również bezproblemowe używanie! Wystarczy, że wsypiesz odpowiednią ilość soli do wanny wypełnionej ciepłą wodą. Jeżeli zaś chcesz stosować ten produkt w formie peelingu, możesz nałożyć go zarówno na suchą, jak i mokrą skórę. Wykonaj delikatny masaż, a później spłucz produkt ciepłą wodą. Ciesz się nawilżoną, przyjemną w dotyku i wspaniale zregenerowaną skórą z naszymi produktami.

INCI; Sodium chloride, Prunus Amygdalus ( Dulcis Sweet Almond) Oil, Lavendula officinalis oil, Lavendula officinalis flower, Limonene*, Linalool*, Geraniol* *składniki naturalnego olejku eterycznego sposób użycia: wsyp do wanny wypełnionej ciepłą wodą i ciesz relaksującą kąpielą Działania Olejku eterycznego z lawendy lekarskiej: Olejek eteryczny lawendy lekarskiej jest jednym z najłagodniejszych olejków eterycznych jakie znamy przy bardzo szerokim spektrum działania terapeutycznego, posiada właściwości antyseptyczne, przeciwgrzybicze, przeciwdrobnoustrojowe, dzięki czemu jest jednym z najbardziej wszechstronnych olejków eterycznych i obowiązkowym elementem każdego domu. Jego zapach uspokaja, łagodzi stres

Waga netto – 300 g

Subskrybuj
Powiadom o
guest
Inline Feedbacks
View all comments